Szabadidő hasznos eltöltését támogató csoport

Rekreáció

Rekreáció

Olvasóink értékelése:  / 0

Szabadidő hasznos eltöltését támogató szakcsoport tevékenysége kiterjed a szabadidős és rekreációs tevékenység végzésére, népszerűsítésére. A szakcsoport önsegélyező, továbbá nem kereskedelmi jellegű gyermek és felnőtt üdülési és természetjáró tevékenységet folytat.

 

 

FaceBook  

Események 2010-ben

Olvasóink értékelése:  / 0


Szabadidő hasznos eltöltését támogató csoport 2 fő eseményt szervezett meg a 2010. évben. Az egyik a Szociális és Munkaügyi Minisztérium, valamint a Bácsalmás és környékén élő vállalkozó segítségével augusztusban megrendezett Rendészeti Tábor volt. A tábor helyszíne az úgynevezett „Rakéta kilövő” melletti táborhelyen lett kijelölve, amely jelenleg az Országos Katasztrófavédelem tulajdonában van. Ezen feladataink ellátásában nagy segítségünkre volt Dezső Mihály dandártábornok Úr, a helyi katasztrófavédelem vezetője.
A másik nagyobb eseményt szeptember elején tartottuk, Bácsszőlős község focipályáján. Családi napot szerveztünk, amihez nagy segítséget kaptunk a bácszőlősi önkormányzattól, valamint a Bácsalmás és környéki civil egyesületektől.
A csoport aktívan részt vett továbbá a Rémi Ifjúsági Egyesület RIT-MUS fesztiváljának megszervezésében is.

A rendezvényeinkről készült fényképeket megtekintheted a galériában!

 

FaceBook  

Belépés/Regisztráció

Bethlen Gábor Alap

kormany tamogatas
Bethlen Gábor Alapkezelő által kiírt "Hagyományos népi mesterségek a Bácskában és iskolabusz működtetése" címen 500.000 forintos  támogatást nyert a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület 2017.január 01-től, 2017.december 31-ig.

Pályázatok

 • Pályázat kulturális kezdeményezések támogatására

  Pályázatot hirdet az Európai Kulturális Alapítvány az európai szolidaritást megerősítő ötletes kulturális kezdeményezések támogatására.

 • Ki lesz a mai Manó?

  A pályázat célja, hogy egy izgalmas művészeti feladaton keresztül, kreatívan segítse a jelenleg otthon tanuló diákokat és saját fotókon keresztül mutassa meg, milyen az élet most otthon.

 • Színezd ki az otthon töltött napjaid

  A pályázat célja, hogy mindenki megalkothassa saját bohócdoktorát: a rajzok szóljanak a vidámságról, a segítségnyújtásról, az egészséges életmódról és arról, hogy a ti fejetekben miként elevenednek meg a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai.

 • Sosem volt állatok

  A LaLuz Visuals fényfestő csapat pályázata alkotásra ösztönzi a koronavírus miatt otthon maradt fiatalokat

 • Thomas Breitling tervezői pályázat

  Thomas Breitling tervezői pályázat. A Thomas Breitling márka kifejezetten a férfiasságot kívánja hangsúlyozni a maga laza és egyben elegáns stílusában. A szlogenünk "Be a real Man!" is erre utal.

 • Kommunikációs konzultáció, képzés és mentori támogatás vidéki civil szervezeteknek

  A civil szektor tevékenységének és sokszínűségének láthatóvá tétele érdekében az Ökotárs Alapítvány március elején pályázatot hirdetett elsősorban a fővároson kívül működő civil szervezetek és állampolgári csoportok számára, hogy képzéssel és mentori (nem pénzbeni!) támogatással hozzájáruljon a szervezetek láthatóságának erősítéséhez és[…]

 • Minősített Közművelődési Intézmény Cím

  A pályázat célja - a "Minősített Közművelődési Intézmény Cím" és a "Közművelődési Minőség Díj" adományozásáról szóló 10/2010. (III. 11.) OKM rendelet alapján - a közművelődési tevékenységet végző intézmények minőségorientált működésre ösztönzése és a közművelődési minőségfejlesztés területén 2019. január 1-jétől elért[…]

 • Nagy gyümölcs színező pályázat

  NAGY GYÜMÖLCS SZÍNEZŐ PÁLYÁZAT - óvodásoknak és kisiskolásoknak

 • Családban marad

  Pályázatunk célja: ráirányítani a figyelmet a családokra, a családi együttlétre, a családban nevelkedés fontosságára.

 • Szerelem, szeretet

  Pályázatunk célja: Ráirányítani a figyelmet az egyik legszebb és legnemesebb emberi érzésre, a társas kapcsolatok fontosságára. Tehetséggondozás, tehetségek felkutatása. Megjelenési lehetőség biztosítása.

LEADER

kis projekttabla

Darányi Ignác Terv

Eszkozbesz SztLaszloHatarrendesz

Szt László Határrendész Daranyi 1 A3

Szt László Határrendész Daranyi 2 A3

Szt László Határrendész Daranyi 3 A3

Statisztika

Látogatók
1791
Cikkek
822
Webcímek
14
Cikkmegtekintések találatai
1170115

Ki van jelen

Oldalainkat 76 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb felhasználók

 • Artyon
 • Anatol
 • neucepside
 • taalidisqui
 • fuebracwildwer

AZ ÖN IP CÍME