Katonai Önvédelmi Szakcsoport

Katonai Önvédelmi Szakcsoport

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

 A Katonai Önvédelmi Szakcsoport 1999 -ben alakult 12 taggal, a Bácsalmás Határőrizeti Kirendeltség állományából. Számos nemzetközi, országos, régiós, valamint helyi szintű rendezvényen képviselte a Határőrséget. A csoport a bemutatóin keresztül szeretné megismertetni a nyilvánossággal a határrendészetben alkalmazott intézkedés-taktikai, technikai, fegyverzeti és pirotechnikai eszközöket. Nem titkolt szándékunk továbbá, hogy a ezeken a látványos és izgalmas bemutatókon keresztül kedvet teremtsünk ehhez a szép szakmához a következő generációnak.

 

 

Szólj hozzá...

  FaceBook  

  Belépés/Regisztráció

  Bethlen Gábor Alap

  kormany tamogatas
  Bethlen Gábor Alapkezelő által kiírt "Hagyományos népi mesterségek a Bácskában és iskolabusz működtetése" címen 500.000 forintos  támogatást nyert a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület 2017.január 01-től, 2017.december 31-ig.

  Pályázatok

  • Vedd a kezedbe a Jövő(de)t!

   Jó lenne előtte minél több szakmával megismerkedni, sőt akár vállalkozóként is próbára tenni magad? Akkor köztünk a helyed! Jelentkezz a United Way Magyarország középiskolásoknak szóló, ingyenes "Vedd a kezedbe a jövő(de)t!" programjára! Vegyél részt vállalkozói csoportokban, látogass meg izgalmas cégeket,[…]

  • Saját kiadású könyv megjelentetése

   Pályázatunk célja: igényes, saját kötet kiadása

  • Trendhim Scholarship

   A Trendhim Scolarship (ösztöndíj) azért jött létre, hogy olyan hallgatókat támogasson és segítsen, akik szenvedélyesen érdeklődnek az üzlet, a dizájn, a marketing és az IT világa iránt, és akik az említett területeken szeretnének maguknak karriert vagy saját vállalkozást.

  • Apeva 2019

   A pályázat célja népszerűsítve az apeva műfajt, és ösztönözve új versek születését, összegyűjteni az év legjobb apeváit a következő, 2019-es antológiában. Ennek megjelenését a megszokott módon az Ünnepi könyvhétre időzítjük.

  • Szirén

   A pályázat célja, hogy támogassa a magyarországi székhelyű középfokú oktatási intézményeket a lengyel nyelvoktatás választható tantárgyként történő elindításában, vagy újraindításában a 2019/2020-as tanév őszi félévétől kezdődően.

  • Az ígéret földje

   A pályázat célja, hogy a magyarországi felsőoktatási intézmények hallgatói lehetőséget kapjanak a lengyelországi egyetemi, tudományos életben való részvételre, tapasztalatszerzésre, kutatásra.

  • Mazurka

   A pályázat célja egy elektronikusan megjelenő tudományos lengyel-magyar tematikájú interdiszciplináris folyóirat létrehozása és szerkesztése.

  • Tengerszem

   A pályázat célja, hogy támogatást nyújtson lengyel-magyar vagy lengyel tematikájú kötetek magyar nyelven történő kiadásához, ezáltal is elősegítve a lengyel kultúrát közvetítő tudományos, ismeretterjesztő és szépirodalmi művek magyarországi megjelenését és népszerűsítését.

  • Szárnyas huszárok

   A pályázat célja, hogy 18 és 35 év közötti magyar állampolgárságú művészeket támogasson lengyel vonatkozású tevékenységük megvalósításában. Az ösztöndíj ellenében a sikeres pályázók vállalják azt, hogy lengyel vonatkozású tevékenységük keretében erősítik a Wacław Felczak Alapítvány jó hírnevét, valamint előzetes egyeztetést[…]

  • Gyémántbogár Díj 2019

   A pályázat célja: Különleges lehetőségek biztosítása rejtett tehetségek számára.

  LEADER

  kis projekttabla

  Darányi Ignác Terv

  Eszkozbesz SztLaszloHatarrendesz

  Szt László Határrendész Daranyi 1 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 2 A3

  Szt László Határrendész Daranyi 3 A3

  Statisztika

  Látogatók
  1789
  Cikkek
  822
  Webcímek
  14
  Cikkmegtekintések találatai
  1065898

  Ki van jelen

  Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi

  Legújabb felhasználók

  • neucepside
  • taalidisqui
  • fuebracwildwer
  • liochenibbcros
  • holsniwelo

  AZ ÖN IP CÍME