Johnfishtoday

Johnfishtoday

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

jft1

A Johnfishtoday 2007. évében alakult, mint baráti társaság.
Az elején csak kevesen voltunk, és a felszerelésünk is kezdetleges volt. Kopottas ruháinkban játszottunk saját udvarainkban, erdőben, és bárhol, ahol csak tudtunk, és nem zavartunk senkit.
Az évek lassan teltek, és szépen fejlődött a társaság olyan szintre, hogy az egymás elleni játék helyett már más szervezett játékokra is el tudtunk menni. Már meghívásokat is kaptunk olyan nívós játékokra, amiről addig csak álmodni mertünk.
Egyre több tag lett, és egyre több a fiatal is a csapatban. Már igazi csapatként néztek ránk olyan komoly csapatok, akiknek addig nem voltunk ellenfél, de ez már megváltozott. Köszönhető ez az újonnan érkező fiatal nemzedékek lelkesedésének, és a tapasztalatban gazdag idősebbeknek egyaránt.
Már a felszerelésünk is komoly volt, és mi büszkék voltunk arra, hogy ezt saját erőből oldottuk meg. Rendes egyenruhánk is lett, és felvarrónk, amire kivált kép büszke a csapat. Elértük azt a szintet, amikor már Magyarországon belül minden nívósabb játékain jól szerepeltünk, és mindenhova nagy szeretettel várnak vissza minket, pl: Bomb-Patrol, Bombák-Földje, Black Hawk Down stb. Megfordultunk Magyarország legrangosabb játékain, és azon kívül nagyon sok helyen.
Ekkor találkoztunk az SzLHKE-vel. Nagy segítséget jelent nekünk ez az egyesület, mert az ők által nyújtott támogatás mellett a magyarországi játékokon túl, még a külföldi játékokra is kijuthatunk, ahová eddig azért nem tudtunk elmenni, mert azt még nem engedhetjük meg magunknak.
Célunk: a fiatalokat rávenni arra, hogy kimozduljanak a számítógép elől, és sportoljanak a friss levegőn. Ebben segít minket az egyesület, és abban, hogy létrehozzunk egy sportolásra alkalmas területet, ahol a hátrányos helyzetű fiatalok is kipróbálhatják ezt a sportot.
Az egyesület által már nem csak airsoft rendezvényekre járunk, hanem falunapokra, gyereknapokra, majálisokra és fesztiválokra is elvisszük ennek a sportnak a varázsát. Sőt még tuning találkozóra is meghívtak minket. 

 

jft2jft3

jft4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá...

  FaceBook  

  Belépés/Regisztráció

  Statisztika

  Látogatók
  1791
  Cikkek
  822
  Webcímek
  14
  Cikkmegtekintések találatai
  1170129

  Ki van jelen

  Oldalainkat 73 vendég és 0 tag böngészi

  Legújabb felhasználók

  • Artyon
  • Anatol
  • neucepside
  • taalidisqui
  • fuebracwildwer

  AZ ÖN IP CÍME